Kontakta oss:

Om Nanokredit

Väletablerade och bland de första

Nanokredit har erbjudit snabblån och smslån sedan 2008 och är idag ett av de mest etablerade företagen på den svenska marknaden, med över 60 000 kunder i Sverige.

Tryggt, tydligt, enkelt

Nanokredit strävar efter att uppfylla dessa tre ledord i hela verksamheten och i våra produkter snabblån och smslån. Så att du som kund ser oss som det självklara valet om tillfälligt behov av mindre summa pengar uppstår.

Bra priser och valmöjligheter

Nanokredit erbjuder bra priser på snabblån med en stor valfrihet för dig som kund. Vi erbjuder smslån från 1000 kr till 10 000 kr i upp till 90 dagar. Vi erbjuder även årslån på mellan 11 000 kr - 20 000 kr i 1 år eller 2 år. Man kan ha ett aktivt Snabblån och Årslån samtidigt och kombinera dessa.

Gratis ansökan och inga dolda kostnader

  • Att ansöka är gratis
  • Inga dolda kostnader
  • Ingen Uppläggningsavgift
  • Inga aviavgifter

Våra kunder

Vi utvecklar våra snabblån och smslån enligt våra kunders önskemål. Om du har önskemål till nya produkter eller i övrigt har frågor eller kommentarer, så är du alltid välkommen att kontakta oss via kundtjänst.

Medlem i SKEF – Branschföreningen för snabblån.

Nanokredit är medlemmar av Svenska Konsumentkreditföretagen Ekonomisk Förening, SKEF, som är branschorganisationen för snabblån och sms lån i Sverige. SKEF finns till för att verka för en sund kreditgivning gentemot dig som vill låna pengar.