Kontakta oss:

Nyheter

2017-12-20

God jul och gott nytt år önskar vi på Nanokredit!

Vi på Nanokredit vill tacka alla våra kunder för året som har varit och nu ser vi fram emot ett nytt år med nya möjligheter. Den som behöver låna pengar till julens alla utgifter kan göra det genom en enkel ansökan online. Att fira jul med en gapande tom plånbok är n&ari ... Läs mer »

2017-12-05

Årslån

Nanokredit erbjuder sedan idag ett attraktivt Årslån utan UC. Du kan låna mellan 11.000 kr upp till 20.000 kr med en återbetalningstid på ett eller två år. Det är möjligt att kombinera ett Årslån och ett Snabblån samtidigt under förutsättning att du genomgår kr ... Läs mer »

2017-12-01

Regeringen vill ha schysstare villkor för snabblån

Regeringen har föreslagit en lagrådsremiss som ska reglera vilka villkor som får tillämpas på marknaden för snabblån. För att åstadkomma detta föreslår regeringen bland annat att det införs ett räntetak och ett kostnadstak. Går förslaget igenom är detta & ... Läs mer »

2015-11-19

Nanokredit stödjer Missing People

Missing People Sweden är en ideell förening som publicerar efterlysningar och hjälper polis och anhöriga med att arrangera skallgångar när personer försvinner spårlöst. Målet är att kunna hjälpa fler anhöriga och snabbare kunna arrangera skallgångar för att rädda ... Läs mer »

2015-10-29

Äntligen erbjuder vi fler lånalternativ!

Under september månad gjorde vi en enkätundersökning hos våra kunder med frågor om oss och våra produkter. Vad ni har för erfarenhet av oss? Hur nöjda ni är med oss och våra produkter? Vilka förbättringar vill ni se? Vad ni saknar gällande våra erbjudanden? Det visade si ... Läs mer »