Kontakta oss:

Nyheter

2018-09-01

Lansering av nya produkter

Nanokredit har lanserat nya produkter från och med den 1 september 2018! Kika på vår hemsida för att se våra nyheter och har du frågor eller funderingar är kundtjänst tillgänglig som vanligt. 

2017-12-20

God jul och gott nytt år önskar vi på Nanokredit!

Vi på Nanokredit vill tacka alla våra kunder för året som har varit och nu ser vi fram emot ett nytt år med nya möjligheter. Den som behöver låna pengar till julens alla utgifter kan göra det genom en enkel ansökan online. Att fira jul med en gapande tom plånbok är n&ari ... Läs mer »

2017-12-05

Årslån

Nanokredit erbjuder sedan idag ett attraktivt Årslån utan UC. Du kan låna mellan 11.000 kr upp till 20.000 kr med en återbetalningstid på ett eller två år. Det är möjligt att kombinera ett Årslån och ett lån samtidigt under förutsättning att du genomgår kreditp ... Läs mer »

2017-12-01

Regeringen vill ha schysstare villkor för lån

Regeringen har föreslagit en lagrådsremiss som ska reglera vilka villkor som får tillämpas på marknaden för lån. För att åstadkomma detta föreslår regeringen bland annat att det införs ett räntetak och ett kostnadstak. Går förslaget igenom är detta ä ... Läs mer »