Kontakta oss:

Nyheter

2015-11-19

Nanokredit stödjer Missing People

Missing People Sweden är en ideell förening som publicerar efterlysningar och hjälper polis och anhöriga med att arrangera skallgångar när personer försvinner spårlöst. Målet är att kunna hjälpa fler anhöriga och snabbare kunna arrangera skallgångar för att rädda ... Läs mer »

2015-10-29

Äntligen erbjuder vi fler lånalternativ!

Under september månad gjorde vi en enkätundersökning hos våra kunder med frågor om oss och våra produkter. Vad ni har för erfarenhet av oss? Hur nöjda ni är med oss och våra produkter? Vilka förbättringar vill ni se? Vad ni saknar gällande våra erbjudanden? Det visade si ... Läs mer »

2015-05-26

E-legitimation & BankID

Nanokredit använder E-legitimation och BankID för kundidentifiering i samband med att man ansöker om ett lån. Detta är viktig av säkerhetsskäl och en trygghet för dig som kund. Om du inte redan har E-legitimation rekommenderar vi dig att skaffa det. Allt fler företag och tjänster ställer de ... Läs mer »

2014-12-08

Nanokredit får gott omdöme hos Sverigekredit

Sverigekredit tillhandahåller en av Sveriges främsta jämförelsetjänster för smslån och där finns naturligtvis Nanokredit med vårt konkurrenskraftiga smslån. På Sverigekredit jämförs smslån och andra låneform ... Läs mer »

2014-11-05

Nanokredit är medlem i SKEF

Branschförening för snabblån Idag finns det väldigt många företag som bedriver kreditgivning på den svenska lånemarknaden. Som enskild konsument kan det vara svårt att veta om långivaren som erbjuder sms lån eller snabblån är ett seriöst företag eller inte. Men som konsument är det enkelt att säkerställa detta genom att vända sig till en långivare ... Läs mer »